Competeix en curses que recorren per circuits naturals únics.
Gaudeix de les curses més emocionants.

A Òdena Village organitzarem curses mitjançant els nostres medis o bé, mitjançant acords de col·laboració amb empreses del sector.

Podem organitzar curses de running, de bicicleta, així com una gran varietat de proves, tot aprofitant el nostre circuit: carreres d’obstacles, curses de curta, mitja i llarga distància, curses solidàries, curses verticals, canicross, ciclocross, biketrail, multiactivitat, proves d’habilitat, curses per equips, curses de pares i fills, curses de nens, curses per a persones amb mobilitat reduïda, etc.

Tu poses la imaginació, nosaltres la fem possible!

Per als amants de la btt, hem dissenyat una fantàstica matinal d’esport i natura. Consistirà en realitzar una ruta en btt pels meravellosos paratges de la Conca d’Òdena. Hi haurà la possibilitat de realitzar tres rutes perquè tothom trobi aquella que s’adapta millor a les seves necessitats. A més a més, en acabat, hi haurà una calçotada popular per a tots els participants en el magnífic entorn d’Òdena Village. En definitiva, una manera diferent de descobrir nous entorns, compartir bons moments i viure noves experiències. ¡Us hi esperem!

INSCRIPCIONS