Òdena Village acull un any més una prova del Campionat de Catalunya de Biketrail

Campionat Catalunya Biketrail Pushbike Odena Village

El passat diumenge 25 de febrer de 2018 es va dur a terme a Òdena Village la primera prova del Campionat de Catalunya de BikeTrail. En la categoria de competició, els pilots han hagut de completar 3 voltes a un circuit molt tècnic format per 5 zones. Després de la prova i el repartiment de premis, tots els pilots han pogut recuperar forces amb un bon menjar. També s’han lliurat els diplomes de la temporada passada.

A part de les categories de competició, també hi havia les categories Open lliure i Push Biketrail. En aquesta última categoria, ha destacat la gran participació i afició dels més joves en aquesta disciplina, com és el cas del Nil (a la foto) que amb tant sols 2 anys ha pogut superar les diferents zones per aquest segment d’edat.

Així doncs, s’ha viscut una gran matinal d’esport en què tots els participants s’han esforçat al màxim per superar les tres voltes d’un circuit molt tècnic i exigent que ha fet de les delícies als participants i al públic assistent.

Una vegada més, Òdena Village ha sigut l’entorn escollit per a la realització d’una prova del Campionat de Catalunya de BikeTrail, ja que l’any passat ja va acollir-ne una. També recordar que l’any 2015 Òdena Village va ser una dels espais a on s’hi va disputar una prova del Campionat del Món.