Empleats de BUFF visiten l’entorn Òdena Village per a realitzar una jornada de teambuilding

Activitats_empreses_odena_village

Empleats de BUFF visiten l’entorn d’Òdena Village per a realitzar una jornada de teambuilding

El passat 2 de març de 2018, un grup d’empleats/des de l’empresa igualadina BUFF van visitar l’entorn d’Òdena Village per a realitzar una jornada de construcció d’equips (en anglès, teambuilding). Així doncs, des d’Òdena Village es va dissenyar un raid d’orientació per tal de cohesionar el grup, motivar els treballadors/es i crear un millor ambient de treball. I, us preguntareu, què és un raid d’orientació? Un raid d’orientació està format per un conjunt d’activitats variades a superar en equip i que té com a objectius fomentar el treball en equip, la col·laboració, la comunicació i l’estratègia, sense descuidar la diversió. Com funciona? Doncs bé, els participants formen equips i a cada equip se li entrega un mapa de la finca amb unes referències, en què cada punt és una prova d’habilitat a realitzar. Per tant, el repte és doble, ja que, per una banda, han de ser capaços de saber orientar-se amb un mapa i trobar els punts a on hi ha les activitats i, per altra banda, completar les proves que es proposen.

Malgrat no ser una activitat competitiva, existeix un sistema de puntuació per tal de motivar els participants. Hi ha dos tipus de puntuacions i aquestes són: 1) per control de pas, és a dir, si l’equip ha passat per totes les referències, se li dóna la màxima puntuació; sinó, se li va descomptant i; 2) si l’equip al complet, o sigui, tots els seus integrants, han realitzat amb èxit totes i cadascuna de les proves; sinó es així, es descomptaran punts. L’equip que la suma de les dues puntuacions sigui la major, serà proclamat vencedor del raid d’orientació. Malgrat això, el que preval és el passar-ho bé, fer equip i, no tant el competir.

Òdena Village, a part d’oferir activitats de teambuilding, també brinda a les empreses unes instal·lacions fantàstiques per a realitzar-hi reunions, convencions, presentacions, jornades d’incentius, etc. I, si ho desitgeu, disposem també d’oferta gastronòmica perquè pugueu allargar les vostres reunions hores. I, res millor que, treballar en un entorn distés, allunyat del soroll i amb vistes al Puig d’Aguilera.

En resum, Òdena Village ofereix a les empreses un espai ideal per a combinar les sessions de treball amb activitats lúdiques en el medi natural. Una fórmula d’èxit per a la formació dels vostres treballadors que us ajudarà a crear un millor ambient de treball i, al seu torn, a ser una empresa molt més productiva. A què espereu per provar-ho?