Òdena Village es consolida com un entorn on realitzar activitats d’oci, d’esport i natura

Circuit Campament Odena Village

Òdena Village es consolida com un entorn on realitzar activitats d’oci, d’esport i natura

Òdena Village, ubicat al centre de Catalunya i a tant sols 35 minuts de Barcelona, ofereix un entorn natural únic de més de 14 hectàrees per a realitzar activitats relacionades amb el medi natural. Amb tant sols dos anys des de la seva posada en marxa, Òdena Village ha aconseguit consolidar-se com un espai on poder gaudir d’experiències i vivències úniques. D’aquesta manera, són moltes les escoles, empreses i grups, els que han visitat Òdena Village cercant provar activitats diferents en un entorn que convida a desconnectar i a distreure’s.

L’oferta d’activitats que hi podeu trobar és molt àmplia i s’adreça tant a escoles, empreses, com a grups. De manera que, podreu provar des del nostre emocionant circuit d’obstacles, passant per activitats d’iniciació a l’orientació, tallers de flora i fauna, vivències amb rucs catalans, visita als animals de granja, fins a rutes en segway, entre altres. També s’ofereixen packs d’activitats i programes a mida.

El Campament d’Òdena Village preveu iniciar la seva activitat aquesta mateixa primavera del 2019

De cara a la primavera del 2019 i, després d’una llarga tramitació, Òdena Village afronta amb molt d’optimisme la posada en marxa del Campament, ja que dotarà l’espai de nous serveis que permetran la realització d’estades de més d’un dia.

Amb el projecte ja aprovat a finals del 2018, es van iniciar els primers treballs per a la instal·lació del campament. Aquests primers treballs han estat, primerament, d’aplanament de terres i, posteriorment, la col·locació del primer dels dos mòduls folrats de fusta, el qual, disposarà de dutxes i sanitaris. De cara a les properes setmanes, està previst la instal·lació del segon mòdul que es destinarà a office. Ambdós mòduls donaran servei en exclusiva al campament.

Així doncs, si tot avança segons el previst, aquesta mateixa primavera es podria donar el tret de sortida de l’esperat Campament d’Òdena Village. Un Campament que, cal recordar, serà el primer de l’Anoia i de la Catalunya Central. Tindrà una capacitat de més de 100 places convertint-se, així, en un espai ideal per a la realització de colònies, casals, stages esportius, activitats en el lleure, tallers, camps de treball… i tot allò que us pugueu imaginar.

En resum, Òdena Village, amb tant sols dos any de vida, s’ha consolidat com un entorn on realitzar activitats relacionades amb el medi natural: circuits, curses, activitats, tallers, formacions, xerrades, competicions esportives, entre altres. I, amb l’entrada en funcionament del Campament d’Òdena Village, també colònies, casals, stages esportius, camps de treball i un llarg etcètera. En definitiva, un entorn on viureu noves experiències, compartireu bons moments i descobrireu nous entorns.

Per a més informació sobre Òdena Village,  no dubteu en posar-vos en contacte a través del telèfon/whatsapp649992255, enviant-nos un correu electròniccomercial@odenavillage.com i/o bé, consultar la nostra webwww.odenavillage.cat.