Òdena Village a la Ràdio

Logo-odena-village

Òdena Village a Ràdio Igualada

Aquest dimarts al matí Josep Casanovas acompanyat del seu fill Àlex han visitat Ràdio Igualada per explicar què es pot fer a Òdena Village, així com també, fer un repàs del primer any d’activitat.

En una entrevista molt distesa i propera, Josep Casanovas ha explicat que Òdena Village és un projecte que combina esport, oci i natura amb més de 50 activitats pensades per a tots els públics. També ha repassat el primer any d’activitat d’Òdena Village, ja que els anys previs van ser de construcció i permisos. En aquest sentit, el Josep ha fet un molt bon balanç d’aquest 2017, independentment dels dos últims mesos que resten, en què s’ha treballat amb una gran varietat de públics, des d’escoles i ampes, passant per a empreses i grups d’amics, fins a competicions.

També ha recalcat que una de les activitats estrella tant per a petits com per a adults és el raid d’orientació en què es dóna als participants un mapa a través del qual s’han d’orientar i trobar els diferents punts on hauràn de superar diferents proves d’habilitat. És una activitat no competitiva i divertida apte per a totes les edats.

I, finalment, ha parlat dels plans de futur, que no són poc ambiciosos, ja que preveu la instal·lació d’un campament amb capacitat per a 100 nens i 40 adults perquè es puguin quedar a passar un cap de setmana o, inclús, fer unes colònies i, així, gaudir de l’entorn, fent activitats a la natura i passant-ho bé.

Per escoltar l’entrevista sencera, cliqueu aquí.