Òdena Village participa a la prova internacional Ironman de Barcelona

Equip Ironman Barcelona - Odena Village

Participació de l’equip d’Òdena Village a l’IRONMAN Barcelona

L’equip sènior d’Òdena Village participarà en la prova internacional Ironman de Barcelona que se celebra aquest cap de setmana a Calella de Mar. És tracta d’una prova que és el cim dels triatlons i que per segona vegada se celebrarà a Catalunya. Amb aquesta participació, Òdena Village aconseguix portar el seu nom a l’aparador internacional.

L’equip sènior d’Òdena Village està format pels atletes: Josep Casanovas de 59 anys, en Miquel Baños de 50 anys i en Jordi Armengol de 54 anys.

El team haurà de nedar 1,9 km. en mar obert, pedalejar 90 km. amb bicicleta i recórrer 21 Km de carrera a peu. La prova Ironman Barcelona 2014 va ser el triatló de llarga distància amb més participació de la història d’Espanya i espera aquest any repetir el títol.

L’alcalde d’Òdena, Pep Solé, ha manifestat la seva satisfacció i ha declarat que “iniciatives com aquestes posen al nostre municipi al mapa” i ha afegit que “Òdena Village és l’exemple d’oportunitat de negoci, creació d’ocupació i promoció del territori a través del nostre entorn natural”.