Òdena Village proposa activitats ben refrescants per aquest estiu

Activitats Refrescants Odena Village Estiu 2018

Òdena Village proposa activitats ben refrescants per aquest estiu

L’estiu i la calor ja han arribat. És per això que, des d’Òdena Village es proposen activitats ben refrescants per fer passar la calor als més joves.

Aquest any, Òdena Village compta amb una nova instal·lació, com és: un tobogan lliscant de, ni més ni menys que, 25 metres de llargada. Aquesta atracció, la qual, consisteix en relliscar per un pendent mullat a sobre d’un flotador, està essent una de les que més agraden tant a nens com a nenes degut a què és molta l’adrenalina que es desprèn al baixar. Una sensació nova per molts d’ells.

 

A part del tobogan, s’han preparat diversos jocs d’aigua per a refrescar encara més la canalla aquests dies de tanta calor. Així, els nens i nenes es diverteixen tant amb els jocs més tradicionals com la guerra de globus i pistoles d’aigua com també amb d’altres més innovadors. A tall d’exemple, des d’Òdena Village es proposa un volei passat per aigua. Per aquesta activitat, els joves es divideixen en dos equips. Cada equip té una malla que han de subjectar entre tots. A sobre de la malla si col·loca el globus i s’impulsa entre tots a l’altra cantó de la xarxa. L’altre equip, doncs, ha d’aconseguir caçar el globus amb la seva malla sense que aquest es peti. El repte és gran, però l’objectiu del joc no és altre que divertir als més menuts alhora que es refresquen.

En resum, són moltes les activitats refrescants que es proposen aquest estiu des d’Òdena Village per als infants i joves de tot Catalunya. És per això que, us animem a tots a venir a provar-les i a viure una bona dosi de diversió i d’aigua a parts iguals.

Per a més informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de la web, a l’email comercial@odenavillage.com o trucant-nos al telf: 931 31 34 03.