Òdena Village proposa el I Raid d’orientació amb obstacles per a tota la família

Raid Orientacio Odena Village

Òdena Village proposa el I Raid d’orientació amb obstacles per a tota la família

Òdena Village organitza el I Raid d’orientació amb obstacles per a tota la família, el qual, tindrà lloc tots els dissabtes del mes d’octubre. Amb aquesta proposta, es vol apropar a tots els públics una nova i divertida experiència pensada per a tots els membres de la família, ja siguin petits o grans, per a què gaudeixin del magnífic entorn d’Òdena Village, contribuint, així, a la millora del seu benestar.

El raid d’orientació amb obstacles és una activitat que té una durada aproximada de 2 hores, on els participants podran gaudir de més de 15 proves diferents, les quals, es troben repartides per tot l’entorn natural d’Òdena Village. Abans de començar, es donarà a cada família una foto aèria de la finca amb unes referències, en què cada punt és una prova a realitzar. Els participants hauran de saber orientar-se amb la foto per tal de localitzar els punts i superar les diferents proves que es proposen utilitzant les seves habilitats i enginy. Després del raid i per recuperar forces, hi ha la opció de quedar-se a menjar una botifarra a la brasa elaborada amb productes de proximitat.

Finalment, dir que Òdena Village posa a la vostra disposició tots aquells serveis que pugueu necessitar: des d’una zona de descans, servei de bar, servei de dutxes, fins a una zona de picnic, entre altres. Per tal que la vostra jornada sigui ben rodona i només us hagueu de preocupar de gaudir!

L’activitat té un preu de 15€/persona *(consulta els descomptes per a grups). Reserva ja la teva plaça al: 649 99 22 55 o a comercial@odenavillage.com. Us hi esperem a tots!