Òdena Village proposa a les empreses activitats de team building en un entorn natural únic

Activitats-empreses-odena-village

Activitats de team building en un entorn natural únic. Aquesta és la proposta d’Òdena Village, un espai natural de 140.000 metres quadrats que es perfila com un escenari ideal per a les empreses que volen celebrar reunions professionals en què es compatibilitzi el treball amb activitats de team building a la natura.

Instal·lacions ideals per a convencions, presentacions i sessions de formació

Òdena Village, complex natural d’activitats esportives i d’aventura. Situat a només 35 minuts de Barcelona, Òdena Village uneix esport, oci i naturalesa, brindant a les companyies unes instal·lacions que reuneixen les condicions necessàries per desenvolupar amb èxit convencions, presentacions, showroom, demostracions de productes, jornades d’incentius, etc. Cal assenyalar, a més, que el complex disposa així mateix d’oferta gastronòmica, amb la possibilitat de brindar als participants diferents menús adaptats a les necessitats del client i podent gaudir dels mateixos tant a l’interior de les seves instal·lacions com a la terrassa o, fins i tot, en algun dels emblemàtics espais naturals de la finca. En aquest sentit, Òdena Village organitza dinars d’empresa que satisfan tant als comensals participants com a les companyies que busquen un entorn singular per a una ocasió especial i que desitgen rubricar una experiència lúdica extraordinària i exitosa a nivell formatiu per a l’equip humà.

 

Activitats de team building en un entorn natural únic

Així mateix, Òdena Village compta amb més de 50 activitats de team building per convertir l’experiència dels participants en sessions en què es poden treballar alguns dels punts que la companyia client desitji reforçar, com poden ser: l’esperit d’equip, la creativitat, comunicació, el lideratge, la coordinació, la col·laboració, l’estratègia o la capacitat de supervivència en entorns

Tir amb arc a Òdena Village

adversos. Una de les activitats estrella és el raid d’aventura per referències, una prova en què es treballen totes les habilitats, tant físiques com mentals, ja que els participants han de saber trobar unes fites marcades en un mapa i dur a terme fins a 15 activitats diferents, entre les quals trobem: tir amb arc, slackline, proves d’orientació, tallers de natura, gimcanes, circuits d’obstacles… per tal d’entrenar els equips humans d’una manera divertida, esportiva i en el magnífic entorn natural d’aquesta finca. El complex d’oci brinda packs a mida de les empreses, per tal d’ajustar els seus programes a les necessitats específiques de cada companyia client. Igualment, aquest espai ofereix la possibilitat de realitzar activitats purament lúdiques, com senderisme, sortides per carretera amb bicicleta, conducció de vehicles elèctrics, iniciació a la marxa nòrdica o recorreguts a lloms de rucs que poden servir de complement a les sessions de treball celebrades a les sales habilitades pel centre.

Si desitgeu saber més informació, no dubteu en posar-vos en contacte.