Òdena Village tanca un 2017 ple d’activitats i esdeveniments

Cursa-de-lesquiador-odena-village

Òdena Village tanca un 2017 ple d’activitats i esdeveniments

Òdena Village, centre d’activitats lúdico-esportives en el medi natural situat a tan sols 35 minuts de Barcelona, tanca el primer any a ple funcionament de manera molt satisfactòria, ja que ha organitzat nombroses activitats per a escoles, ampes i empreses, així com també, ha acollit diverses cursos, esdeveniments i curses de renom.

Al llarg d’aquest any 2017, han sigut moltes les visites d’escoles i ampes a l’entorn d’Òdena Village per a disfrutar d’una jornada d’esport i natura. Així, els i les alumnes han pogut introduir-se en l’orientació mitjançant la combinació de coneixements teòrics i també exercicis pràctics per veure com s’orienten amb tan sols un mapa i una brúixola. També han pogut demostrar les seves habilitats en la divertida cursa d’obstacles i encara els ha quedat temps lliure per poder jugar a la pista de jocs. Però, no només han realitzat activitat física, sinó que també hi ha hagut temps per a degustar un menú especialment dissenyat per a infants i joves.

Tanmateix, Òdena Village no és només una finca adreçada a escoles i ampes, sinó que també treballem per a empreses. En aquest sentit, Òdena Village es perfila com un entorn natural únic a on és possible compatibilitzar les reunions de treball amb moments lúdics. D’aquesta manera, posem a disposició de les empreses unes instal·lacions que reuneixen les condicions necessàries per desenvolupar amb èxit: convencions, presentacions, showroom, demostracions de productes, jornades d’incentius, etc. Amb la possibilitat de degustar una àmplia i variada oferta gastronòmica. Tot això, sense descuidar els moments de desconnexió. Per això, hem dissenyat més de 50 activitats lúdico-esportives que faran que sigui una experiència única i inoblidable per als participants. En aquesta línia, una de les activitats estrella és el raid d’aventura, una prova en què es treballen habilitats tant físiques com mentals per tal de fomentar el treball en equip, la comunicació, el lideratge i el teambuilding d’una manera divertida, esportiva i en el magnífic entorn natural d’aquesta finca.

Així mateix, durant l’any 2017, s’han dut a terme a l’entorn d’Òdena Village curses de renom, com per exemple: un prova puntuable del circuit AEM Canicross Challenge, el Campionat de Catalunya de Biketrail i la Cursa de l’Esquiador. Al mes de de febrer, el 7è Canicross & Mushing de l’Anoia va portar els millors especialistes de les modalitats de canicross, patí d’un o dos gossos i bikejoring a Òdena Village. Al mes de març, el Campionat de Catalunya de Biketrail va reunir els millors esportistes catalans de la modalitat. Finalment, al mes de novembre, la Cursa de l’Esquiador, amb arribada i sortida a Òdena Village, va aplegar més de 1100 participants (entre les modalitats de caminada popular, btt i trail) provinents de tota la comarca de l’Anoia i part del territori català. Durant el dia, es va viure una gran matinal d’esport en un entorn espectacular que convida a gaudir al màxim de la pràctica esportiva.

Al mes de maig, Òdena Village va estar present a FirAnoia amb un estand al Passeig Verdaguer a on es va informar als assistents de les diferents activitats i packs que es van treure al mercat.

Durant els mesos d’estiu, Òdena Village es va posicionar com un dels espais escollits per a realitzar-hi campus d’estiu i stages esportius, ja que compta amb unes instal·lacions de primer nivell com són un centre de 500m2 construïts amb aules, vestuaris i office i, un circuit de més de 3km sense sortir de la finca per a la practica d’una gran varietat de modalitats esportives: running, btt, trail, ciclocross, vehicles elèctrics, entre altres.

Al mes de novembre, es va dur a terme a Òdena Village un interessant curs off-road de motos de trail en què els especialistes del sector van poder aprendre noves tècniques de conducció, així com, sortir al medi natural de forma respectuosa.

En resum, aquest 2017 ha estat un any ple d’activitats i esdeveniments per a Òdena Village perquè s’han realitzat des d’activitats lúdico-esportives, jornades d’empresa, activitats de teambuilding, esdeveniments, celebracions, fins a curses. La clau de l’èxit és l’àmplia i variada oferta d’activitats, una oferta gastronòmica atractiva i un magnífic entorn que convida a gaudir de l’esport i la natura.

Per a l’any 2018, Òdena Village espera poder continuar creixent i consolidant-se com un centre referent d’activitats al medi natural. D’una banda, la posada en marxa del primer campament infantil i juvenil de l’Anoia amb capacitat per a 100 places en els terrenys de la finca d’Òdena Village, quan rebin els permisos per a la seva instal·lació, permetrà organitzar estades amb pernoctació i completarà l’oferta d’activitats actual, fent que els participants visquin una experiència única que difícilment oblidaran. D’altra banda, Òdena Village ampliarà l’oferta d’activitats per a empreses per tal de posicionar-se com una finca ideal per a l’organització de jornades d’empresa en què es combini el treball amb activitats de teambuilding; tot això, en un entorn natural espectacular que faran que sigui una experiència fresca i nova.

Les persones i/o empreses interessades en rebre més informació sobre els serveis i activitats que s’ofereixen des d’Òdena Village o que vulguin concertar una visita poden posar-se en contacte a través del següent número de mòbil: 649992255, enviar un correu electrònic a comercial@odenavillage.com i/o entrar a la web: www.odenavillage.cat. Així mateix, estan oberts a escoltar les vostres propostes i a possibles col·laboracions.