Òdena Village, un entorn on celebrar el vostre dinar d’empresa de forma diferent

Taula Dinars Empresa Odena Village

Òdena Village, un entorn on celebrar el vostre dinar d’empresa de forma diferent

Per aquesta tardor, Òdena Village us presenta una manera diferent de celebrar el vostre dinar d’empresa: una jornada que combina activitats a la natura, gastronomia i bon ambient.

La jornada començarà amb un raid d’orientació amb obstacles. A cada equip se li proporcionarà una foto aèria de la finca amb la que hauran d’orientar-se per trobar els punts marcats. Alguns punts són, simplement, controls de pas i, en d’altres, caldrà superar un obstacle.

Després de l’activitat, hi haurà un aperitiu per a tothom que anirà acompanyat del repartiment de diplomes. Un cop finalitzat aquest, es passarà a la sala interior amb vistes al Puig Aguilera per tal de celebrar el dinar d’empresa. El menú anirà a càrrec del restaurant Can Carol.

En resum, si el que busqueu és crear un bon ambient laboral, amb el pack d’Òdena Village us divertireu, gaudireu de bona gastronomia i compartireu bons moments. ¡No espereu més i reserveu ja el vostre dinar d’empresa al: 649 99 22 55 o bé, a través de comercial@odenavillage.com!