Un grup d’infants de Vilanova del Camí visita Òdena Village per passar una jornada diferent a la natura

Activitat Laberint Odena Village

Un grup d’infants de Vilanova del Camí visita Òdena Village per passar una jornada diferent a la natura

El passat dimarts dia 10 de juliol, un grup de nens i nenes del Casal d’Estiu de l’Ajuntament de Vilanova del Camí van visitar Òdena Village per a fer una jornada diferent envoltats de natura.

En arribar el grup pel matí, se’ls va donar la benvinguda a Òdena Village i se’ls va fer una petita explicació de com funcionaria la jornada, la qual, consistiria en la realització de 3 activitats: el laberint, un joc d’orientació i, per acabar, una activitat ben refrescant, ja que som a l’estiu i fa calor. Tot seguit, es van fer els equips i es va donar inici a la jornada.

Primerament, els equips es van endinsar en el laberint d’Òdena Village. Cada equip, però, disposava d’un mapa amb unes pistes diferents. Els grups, per tant, havien de desxifrar, primer, cada pista i seguir les indicacions per sortir del laberint. El repte era majúscul, però tots els equips van assolir la fita.

En segon lloc, va ser el torn de l’orientació. A cada equip se li va donar un mapa de la finca amb unes fites marcades. Els nens i nenes havien de saber llegir-lo per tal d’orientar-se i, així, trobar els diferents punts. En cada punt, però, per fer-ho més divertit, havien de superar una prova sorpresa. Si algun integrant de l’equip no l’aconseguia superar, la prova no es donava per superada.

Finalment, i després d’haver realitzat dues activitats que requerien de l’enginy dels més petits, tots els grups van ser premiats amb una activitat ben refrescant per a fer passar la calor:  el tobogan lliscant. Aquesta és una activitat que s’ha posat en marxa aquest estiu i que està agradant molt als infants.

En definitiva, una jornada que va donar molt de si i en la què els nens i nenes van poder gaudir al màxim de cada activitat, així com també del magnífic entorn natural d’Òdena Village.

¡La propera més!