El Campament d’Òdena Village començarà la seva activitat la primavera del 2019

Campament Odena Village Terrenys

El Campament d’Òdena Village començarà la seva activitat la primavera del 2019

Us volem donar una notícia que ens fa molta il·lusió… El projecte del Campament d’Òdena Village ha estat finalment aprovat pel Departament d’Urbanisme de la Catalunya Central després d’una llarga tramitació. Els treballs per a posar-lo en marxa ja s’han iniciat.

El Campament, que començarà la seva activitat la primavera del 2019, es troba en el magnífic entorn natural d’Òdena Village, al centre de Catalunya i, a tant sols 35 minuts de Barcelona. És l’única instal·lació d’aquest tipus a la comarca de l’Anoia. Tindrà una capacitat de més de 100 places. Les tendes són de lona d’11 metres quadrats per 2 metres d’alçada (a la part central) i aniran col·locades sobre una tarima de fusta de 15cm per tal d’aïllar del fred i de la humitat. Com a instal·lacions annexes, s’instal·laran dos mòduls folrats de fusta: un que disposarà de dutxes i sanitaris i, l’altre, per a office; ambdós donaran servei en exclusiva al campament.

El Campament d’Òdena Village és ideal per a la realització de colònies, casals, stages esportius, activitats en el lleure, tallers, camps de treball… ja que compta amb tots els serveis necessaris: des de vestuaris, passant per un espai per a jocs, farmaciola, pàrquing privat, fins a servei gastronòmic, entre altres. A més a més, podreu escollir d’entre les activitats que s’ofereixen actualment des d’Òdena Village: iniciació a l’orientació, circuit d’obstacles, visita a la granja, tallers de flora i fauna, vivències amb rucs catalans, així com packs d’activitats i programes a mida.

En definitiva, un campament on viureu vivències i experiències úniques que combinen diversió, aventura i convivència a parts iguals.

Si desitgeu saber més informació o pre-reservar la vostra estada, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del: 649 99 22 55 o bé, enviant-nos un correu a comercial@odenavillage.com.