Com neix Òdena Village?

Logo-odena-village

Segur que us heu preguntat alguna vegada per què Òdena Village? D’on ve? Com va sorgir? Doncs bé, per a tots aquells que ens acabeu de conèixer o que encara no ens coneixeu, Òdena Village és una empresa amb una llarga tradició familiar al darrere que sempre ha buscat reinventar-se per tal d’aportar un valor afegit a la societat.

A continuació, podeu veure que Òdena Village no és fruit de dos dies, sinó que han hagut de passar generacions i generacions de la família Casanovas-Bohigas perquè aquest projecte sigui una realitat:

 

El nom comercial d’Òdena Village es compon de dues paraules: Òdena (població on s’ubica l’empresa i que és també el lloc d’on prové la família) i Village (espai on es desenvolupen les activitats). Per tant, el nom d’Òdena Village respon a dues preguntes bàsiques: a on estem i què fem.

Òdena Village neix de la passió per la natura i l’esport del seu propietari, Josep Casanovas, i dels seus dos fills, Mariona i Àlex. Després de veure món i conèixer diferents realitats, van veure l’oportunitat de crear un projecte pioner a Catalunya i a l’Estat Espanyol: un centre de formació de l’esport i la natura que neix amb la intenció de potenciar els hàbits saludables, el benestar i la salut. Així doncs, s’ofereixen més de 50 activitats lúdico-esportives en un entorn natural únic que et faran viure noves experiències i compartir bons moments. A què esteu esperant per començar a gaudir? Consulta la nostra oferta d’activitats!