Orientació a Òdena Village

Orientacio-odena-village

L’orientació és un esport sa i educatiu que es practica a la natura i que ens ajuda a exercitar de forma divertida i amena el cos i la ment.

Òdena Village ofereix l’oportunitat d’introduir-se en aquest esport oferint cursos d’orientació general o de competició: des de cursos d’iniciació a l’orientació bàsica, cursos de nivell avançat per aquells que ja tenen unes nocions bàsiques, fins a curses d’orientació. Aquests cursos seran impartits a les instal·lacions d’Òdena Village, on tots els assistents sortiran amb els coneixements necessaris per sortir a la muntanya amb la capacitat per a planificar una ruta o travessia, ajudant-se únicament d’un mapa i una brúixola.

Curs d’orientació bàsica

Aprendràs a llegir un mapa i a manejar una brúixola correctament. Seràs autosuficient per arribar a qualsevol punt i, fins i tot, confeccionar els teus propis mapes.

Curs d’orientació avançat

Coneixeràs les tècniques de talonament i les posaràs en pràctica fent exercicis amb rumbs. Sortiràs del curs capacitat per moure’t per la muntanya amb total autonomia i seguretat.

Circuits d’orientació

Oferim diversos circuits d’orientació que es podran realitzar de diferents maneres. Comptem amb una àmplia varietat de recorreguts amb diferents nivells de dificultat i traçats en qualsevol de les modalitats que oferim.

Orientació a peu

Més de 6 traçats diferents i nivells de dificultat. A més a més, de la possibilitat de poder realitzar traçats personalitzats per a curses i grups.

Orientació Rogaine

Grans traçats per a practicar l’orientació durant tot un dia pel que passareu per diferents municipis de l’Anoia; recorreguts amb sortida i arribada a Òdena Village.

Orientació amb BTT

Diversos circuits d’orientació per tota l’Anoia per a realitzar-les amb BTT amb diferents nivells de dificultat i distàncies, circuits pensats per a usuaris principiants i corredors experimentats.

Orientació a cavall

Diversos recorreguts d’orientació per la muntanya per a realitzar-les a cavall, amb diferents nivells de dificultat que us permetran endinsar-vos en els racons més amagats de l’Anoia.

Orientació i Arc

Una activitat esportiva en què es combinen dues disciplines: les cuses d’orientació i el tir amb arc. Consisteix en una cursa d’orientació en què els corredors hauran de localitzar unes balises ocultes a la muntanya i des de la balisa hauran de fer un tir amb arc a una diana determinada, segons la categoria escollida.