El centre de formació d’activitats en el medi natural Òdena Village iniciarà la seva activitat el 2017

Centre Formacio Odena Village Noticia

El centre de formació d’activitats en el medi natural Òdena Village iniciarà la seva activitat el 2017

El centre de formació d’activitats en el medi natural Òdena Village, situat al municipi d’Òdena, ja ha superat la fase de construcció, i ha entrat en l’última fase que consisteix en la posada a punt per tal d’iniciar l’activitat a començaments de l’any 2017. Així doncs, pel proper any es preveu fer estades per a col·legis, jornades d’empreses, competicions, celebracions, entre altres. 

Superada la primera fase de sol·licitud de permisos i de construcció del centre de formació entre els estius del 2014 i 2015, ja només queden els últims detalls perquè Òdena Village comenci a caminar l’any vinent. Els impulsors d’aquest projecte, l’Àlex i el Josep Casanovas, han comentat que “ha estat un llarg camí aquest, però ara en comença un altre, el de posada en marxa, que és molt il·lusionant”. La combinació d’una oferta d’activitats juntament amb un entorn privilegiat fa que sigui un projecte amb un alt valor afegit, ha detallat Casanovas. De manera que es posa en marxa una proposta plena de bones i noves experiències, innovadora i atractiva.

Òdena Village és un espai de més de 14 hectàrees ubicades en una finca del municipi d’Òdena que té com a objectiu promoure els hàbits saludables combinant l’esport i la natura. Aquest és un projecte pensat per a empreses, centres educatius, famílies, grups d’amics, clubs i federacions esportives, així com, competicions, ja que ofereix un entorn natural únic per a realitzar-hi activitats a l’aire lliure i de formació relacionades amb l’esport i la natura.

El punt neuràlgic d’Òdena Village és el centre de formació que disposa de 3 aules modulars amb capacitat per a 100 persones, vestuaris, office, dues terrasses exteriors i zones enjardines amb vistes al Puig d’Aguilera per a la presentació de productes, conferències, seminaris, cursos, demostracions, jornades d’innovació per a empreses… A l’exterior, hi trobem el punt de partida dels diferents camins i circuits habilitats per a running, bike i vehicles elèctrics. A la zona sud de la finca, s’ha dissenyat un espai amb taules i cadires a l’aire lliure ideal pel desenvolupament de tallers de flora i fauna. El bosc contigu a aquesta àrea ha estat l’escollit per a fer-hi els cursos d’orientació i supervivència, ja que es tracta del més frondós de la finca i, per tant, idoni per aquests tipus d’activitats. A la zona nord s’hi troba l’àrea de turisme eqüestre, un espai dedicat a la vivència d’experiències amb rucs catalans. Punt de partida també de les excursions amb ruc i mula. A més a més, s’ha adequat un zona de bosc pel muntatge d’un campament per a la realització de colònies, convivències, així com, viure noves experiències.

A banda, aquestes mateixes instal·lacions seran la seu de competicions. En aquest sentit, s’organitzaran curses de mitja i llarga distància de running, bicicleta, canicross i ciclocross que partiran de la finca, recorreran diversos indrets de la Conca d’Òdena i finalitzaran una altra vegada a l’espai d’Òdena Village. A on també s’ha dissenyat un circuit d’obstacles per a portar-hi a terme alguns tipus de competicions.

Finalment, es desenvoluparan altres iniciatives com tallers d’educació canina i ensinistrament, activitats de benestar (meditació, ioga, tai chi, balls, danses…) en plena natura, així com conferències, xerrades, conta contes i projeccions de pel·lícules sobre els valors de l’esport. Fins i tot s’ha confeccionat un taller de gastronomia per als que desitgin endinsar-se en la cuina rural amb plats típics de la zona.

En resum, el centre de formació de l’esport i la natura Òdena Village integrat en un entorn natural privilegiat, just als peus de l’emblemàtic Puig d’Aguilera, començarà a funcionar a ple rendiment l’any 2017. Aquesta iniciativa de caire privat té com objectiu potenciar l’esport i combinar-lo amb formació i tallers de natura. Està destinat a empreses, centres educatius, famílies, grups d’amics, clubs i federacions esportives. Disposa d’un espai apte per a realitzar activitats a l’aire lliure com: circuits, curses, tallers, formació, campaments…enmig de la natura. En definitiva, a Òdena Village podreu viure noves experiències, compartir bons moments i descobrir nous entorns.

Les persones i/o empreses interessades en rebre més informació sobre els serveis d’Òdena Village o que vulguin concertar una visita poden contactar-nos a través del següent número de telèfon: 649992255, enviar-nos un correu electrònic a comercial@odenavillage.com i/o entrar a la nostra web: www.odenavillage.com.