Òdena Village: molt més que un projecte

Centro Formacion Odena Village

Òdena Village, més que un projecte d’esport i natura

El projecte Òdena Village ha sigut motiu de notícia en alguns mitjans de comunicació a causa de la seva gran envergadura, innovació i en tractar-se d’un projecte totalment pioner al nostre país. L’objectiu principal que busca Òdena Village és potenciar valors saludables i poder viure una excitant combinació d’ esport i natura fora dels espais convencionals o tradicionals. El seu propietari i impulsor Josep Casanovas, ha sigut entrevistat en diverses ocasions per mitjans de comunicació com La Vanguardia, Indescat (Català Sport Cluster) o el Trade Bike and trial entre d’altres.

En aquestes entrevistes, en Josep Casanovas, exposa els grans beneficis que comportarà un projecte d’aquestes característiques pels amants de la natura i l’ esport, ja que Òdena Village vol buscar les diferents necessitats que pugui tenir un esportista en les seves jornades d’activitat esportiva.

Les diverses entrevistes realitzades a Josep Casanovas, propietari e impulsor d’Òdena Village, es poden consultar en els següents enllaços: